Szolgáltatások

Szolgáltatások

Helyszíni felmérés
Nyílászáró vásárlás megkönnyítése érdekében helyszíni felméréssel segítjük megrendelőinket. Szakemberünk az előre egyeztetett időpontban a helyszínen felkeresi Önt és segítséget nyújt a termékek kiválasztása mellett a helyes méretek megállapításában is. Felmérés során szerzett információk alapján elkészítjük az Ön igényeire szabott árajánlatot.

Részletes, egyedi árajánlat
Minden esetben egyedi, személyre szabott árajánlatot készítünk, hisz nincs két egyforma igényű ügyfél ezért nincsenek sablon munkák. Az árajánlat elkészülte után munkatársunk felkeresi önt hogy egyeztesse az árajánlatban foglaltakat és a felmerült kérdésekre válaszoljon.

Helyszínre szállítás
Ha a kiválasztott nyílászárók beépítését tőlünk kéri, akkor a házhoz szállítás nem jár plusz költséggel.
Egyéb esetben házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel.

Szakszerű beépítés
Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

Befejező munkálatok
A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket  (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük és az  utólagos beállításokat elvégezzük.

Egyéb kiegészítők
Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek.

Részletfizetés
Ha nem szeretné, vagy nem tudja egyszerre kifizetni a nálunk megrendelt nyílászárókat, lehetősége van részletfizetésre is. A Cetelem bank jóvoltából többféle konstrukció közül választhat, így szinte biztosra veheti, hogy megtalálja az önnek megfelelő részletfizetési módot.